Η δική μου ιστορία

Πάθος μου η αγάπη για τους ανθρώπους και τα ιδανικά τους. Όραμα μου η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, άλλωστε πιστεύω ακράδαντα ότι η ζωή είναι τέχνη και όπως κάθε τέχνη έτσι και αυτή έχει τεχνική.

 Ο τρόπος εργασίας και οι τεχνικές μου βασίζονται στις σπουδές μου, είμαι απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχω το Certificate in Coaching με επιπρόσθετη ειδίκευση στο Life Coaching ( accredited by the Association of coaching ) όπως επίσης έχω παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επάνω στην ιατρική ψυχολογία.

Κινητήρια Δύναμη

Κινητήρια δύναμη μου σε ότι έκανα ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός και το δικό μου ταξίδι προς την αυτογνωσία. Θέλοντας να δώσω απαντήσεις σε δικά μου ερωτήματα ανακάλυψα ότι η ουσία στη ζωή δεν είναι να κρατάς ένα καλό χαρτί αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο χαρτί. Έτσι ξεκίνησα το ταξίδι μου προς ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο που μου δίνει κίνητρα, θέληση για ζωή και πείσμα ως προς “Θα τα καταφέρω”.

Δεν είμαι τα παιδικά μου τραύματα, δεν είμαι οι περιστάσεις μου, δεν είμαι αυτό που θέλουν οι άλλοι να είμαι. Είμαι ένας ακόμη άνθρωπος που πάλεψε με τα συναισθήματα του, ξεψάχνισε  τον εαυτό του, βρήκε τις απαντήσεις, εργάστηκε με το χθες και δεν συμβιβάστηκε με το αύριο. Είμαι αυτός ο ίδιος άνθρωπος που είσαι και εσύ!  Και αυτές είναι οι σκέψεις μου…. ίσως όμως και οι δικές σου. 
“Χθες νόμιζα ότι όλα είχαν τελειώσει ΣΉΜΕΡΑ ΞΈΡΩ ότι εγώ γράφω τη δική μου ιστορία”

Επέλεξε να ζήσεις τη ζωή σου με θάρρος!

Στόχος...

..δικός μου:

να ακούσεις την αλήθεια. Την αλήθεια που φοβάσαι είτε να παραδεχτείς εσύ είτε την αλήθεια που φοβούνται να σου πουν οι άλλοι.

...δικός σου:

να αμφισβητήσεις όποια πάγια πεποίθηση σου και να ατενίσεις το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Μπορώ να σε βοηθήσω, μπορείς να τα καταφέρεις!

Θέλεις να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου;

    Scroll to Top